Bekker alustas 2017. aastal, kui avasime kohviku koos pagari- ja kondiitriköögiga. Me armastame küpsetamise kunsti.
Tootevaliku kujundamisel oleme saanud inspiratsiooni oma vanavanematelt ja retseptide väljatöötamisel lähtume põhjamaade köögi ajatutest põhimõtetest ja küpsetusviisidest. Kasutame kvaliteetset ja kohalikku päritolu toorainet, võimalusel eelistame alati mahetoorainet. Välistame oma töös maitsetugevdajad, kunstlikud toiduvärvid, poolfabrikaadid ja muud ebatervislikud lisandid.
Pirukad on iga päev värsked. Küpsetamisel kasutame eestimaisest mahejahust valmistatud pärmitainast ning pirukates on täidist koduselt palju ja tainast vähe. Leivad küpsetame iga hommik värskelt, samuti kodumaisest mahejahust, mida jahvatab kogenud mölder Allar Loona Talu Veskis.
Bekkeri koogid ja tordid lähtuvad põhimõttest – vähem suhkrut, rohkem maitset. Meil on alati olemas ka laktoosi- ning gluteenivabu ja veganitele sobivaid valikuid.
Usume, et iga inimene väärib argipäevaluksust hea ja kvaliteetse kohvi näol. Meie kohvid valmivad Lykke Coffee Farms Eesti röstmeistrite valitud ja röstitud kohviubadest.
Lykke tähendab õnne!
Lykke Coffee Farms on Rootsi päritolu kohviröstla, mis asutati 2020. aastal eesmärgiga muuta kohvitööstust eetilisemaks ja jätkusuutlikumaks. Ettevõtte asutajad otsustasid ise kohvi kasvatama hakata, et tagada läbipaistev ja õiglane tarneahel ning vältida vahendajaid. Lykke omab ja haldab kohviistandusi El Salvadoris, Peruus, Brasiilias, Ugandas ja Panamas. Kohvi kasvatatakse orgaaniliselt, ilma monokultuuride ja kahjulike kemikaalideta, kooskõlas looduse ja kohalike kogukondadega.