Me armastame küpsetamise kunsti. Tootevaliku kujundamisel oleme saanud inspiratsiooni oma vanavanematelt ja retseptide väljatöötamisel lähtusime põhjamaa köögi ajatutest põhimõtetest ja küpsetusviisidest. Kasutame kvaliteetset ja kohalikku päritolu toorainet, võimalusel eelistame alati mahetoorainet. Välistame maitsetugevdajad, kunstlikud toiduvärvid, poolfabrikaadid ja muud ebatervislikud lisandid.
Pirukad on iga päev värsked. Küpsetamisel kasutame eestimaisest ökojahust valmistatud pärmitaigent, kus täidist koduselt palju ja tainast vähe. Leivad küpsetame iga hommik värskelt, samuti kodumaisest ökojahust,
Kookide ja tortide puhul lähtume põhimõttest: vähem suhkrut, rohkem maitset. Meil on alati olemas ka laktoosi-, gluteenivabu ja veganitele sobivaid valikuid.
Usume, et iga inimene väärib argipäevaluksust hea ja kvaliteetse kohvi näol. Meie kohvid valmivad Kokomo Coffee röstmeistri valitud ja siinsamas Koplis värskelt röstitud kohviubadest.