Bekkeri pirukad valmivad otsast lõpuni meie kogenud pagarite osavate käte all. Pirukataigna valmistamisel kasutame Lõuna-Eestist pärit mahejahu. Loona talu kiviveskis jahvatatakse vilja nii nagu vanasti - teravili uhatakse peeneks veskikivide vahel, see tähendab, et jahu on toitaine- ja kiudainerikkam kui tavapärane valge jahu. Pirukad on umbes 100 grammised ja täidist on neis rohkem kui tainast. Igapäevaselt on meie pirukad saadaval Kopli 27 asuvas kohvikus. 
  • klassikaline pärmitaignas lihapirukas 
  • lambalihapirukas - pärmi-lehttaignas, täidis maitsestatud kurkumi ja vürtsköömnega
  • klassikaline pärmitaignas kapsapirukas
  • pärmitaignas porgandipirukas muskaadiga
  • juustusai musta pipraga 
  • kaneelisai - ohtra või ja ehtsa tseiloni kaneeliga
  • kardemonisai - ohtra või ja kardemoniga
_ _ _
Kui soovid suuremat kogust tellida, siis palun kirjuta oma soovist tellimused@bakery.ee.  
Pirukate tellimuse palume saata vähemalt 48h enne sündmust, aga mida varem, seda parem..